Batec_Cultura_Dtox

MOMENT BATEC DE CULTURA

La Mar Armengol és l’ànima del bloc “Batec de Cultura” dedicat al mon de la cultura i de tot el que batega i es mou a la ciutat. “En un context on la cultura de masses obliga a consumir, cal aturar-se i reflexionar per entendre el què tenim al davant. Per això, a més d’informar,  m’acosto als diferents àmbits de la cultura – teatre, arts plàstiques, literatura, cinema, poesia, música, moda… – a través d’aquests textos.”

Ens ha fet un article on parla del nostre saló que reproduim aquí:
“Canviar el ritme, fer-lo més pausat i a l’hora responsable en el cercle del consum quotidià: des de comprar un samarreta fins a triar el què menjarem o tallar-nos el cabell. Sembla una missió impossible però a Barcelona trobem alternatives que apunten cap a aquesta direcció. El projecte de perruqueria Dtox, nascut a partir de la iniciativa dels experts Jesús Prados i Carolina Suasi, ens ofereix seguretat i tracte personalitzat a l’hora de retocar-nos la cabellera en un espai sorprenent i privilegiat: la primera planta de l’edifici Luminor, al carrer Tallers número 77.

Aquest espai combina a la perfecció l’estructura de tall industrial dels anys ’50 amb la decoració avantguardista de la perruqueria, que es fa molt més íntima i còmoda que no pas els espais tan exposats, característics de les grans cadenes d’estètica. Tal i com recorda Jesús, les perruqueries d’abans eren negocis particulars i es guanyaven la clientela gràcies al “boca-orella”. Rescatant aquesta essència però amb una imatge plenament  moderna, la perruqueria Dtox es presenta com un saló diferent tant en la seva filosofia com en la cura a l’hora d’aplicar les seves tècniques i productes, on predomina la marca natural Label.m…”

Veure l’article complet al bloc d’orígen

Comments are closed.